Over mij en mijn praktijk

Over mij

 

profielfoto opzij

Fotografie Suzanne Prins

Ik ben Maaike Ham, 39 jaar en woon met mijn man en twee kinderen in Waarland.

Voeding en gezondheid heeft mij altijd bezig gehouden. Ik vind het zelf erg belangrijk maar ook leuk om een gezond eet- en leefwijze te integreren in mijn leven. Het maakt dat ik mij fit en gezond voel en volop kan genieten van het leven!

Ik heb een opleiding afgerond tot gewichtsconsulent. Met de kennis die ik hierin heb opgedaan en het enthousiasme dat ik hierover heb gekregen, besloot ik een praktijk aan huis te starten. Het is mijn passie geworden om mensen te begeleiden en te motiveren om ook een gezond eet- en leefwijze te bereiken.

Als hobby  probeer ik graag leuke recepten uit die ik vervolgens met anderen kan delen. Ik vind lekker eten erg belangrijk en geniet daar dan ook enorm van. Ik wil je graag laten zien dat gezond eten nog steeds heel lekker is. Sporten is voor mij ook belangrijk. Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn. Ik houd erg van hardlopen en fitness.

 

Mijn praktijk

 

smoothie maken

Fotografie Suzanne Prins

In mijn praktijk leer ik je wat gezonde voeding is, wat je lichaam nodig heeft om goed te functioneren en welke producten je het beste kunt kiezen. Naast dat het eten gezond moet zijn, moet het ook lekker zijn. Samen maken wij inzichtelijk wat je huidige voeding- en bewegingspatroon is en waar je knelpunten liggen.

Wij stellen je persoonlijke doel samen op en wat je ervoor nodig hebt om dat te bereiken. Ik maak vervolgens een behandelplan die op jouw persoonlijke situatie en wensen aansluit. Vanuit dit persoonlijke en op maat gemaakte plan begeleid ik je. Zonder een streng dieet te volgen zul je afvallen en kun je je gezonde gewicht bereiken en behouden.

Kortom, wat kan ik je bieden:

  • Inzicht krijgen in je huidige voeding- en gezondheidssituatie
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning in het aanpassen van je voeding- en bewegingspatroon
  • Ik motiveer jou en coach jou op een persoonlijke wijze gedurende je behandeling
  • Ik laat zien dat gezond eten nog steeds heel lekker is en dat je ervan mag genieten
  • Door middel van de huidige communicatiemogelijkheden kan ik in nauw contact staan met je via whatsapp, e-mail of telefoon
  • Samen werken wij toe naar een gezonder gewicht en levensstijl waar je de rest van je leven                                                                profijt van hebt!