Share on social media
Categorie: Ontbijt, Tussendoortje 26 april 2017

Muffin bosbes

Voorbereiding:0:10 Uur
Kooktijd:0:25 Uur
Niveau: 1
Portie: 1 pers

Muffin bosbes

 

Ik had een vrije middag en dan krijg ik meestal zin om te bakken, even nieuwe recepten uitproberen! Uiteraard worden deze recepten thuis eerst geproefd en al dan niet goedgekeurd door een kritische jury, voordat ik ze op mijn site durf te plaatsen. Op zo’n middag staat de oven aan en gaat het ene recept na het andere erin. Zo heb ik een fijne voorraad aan tussendoortjes en ontbijtjes, heerlijk!

Het werd weer eens tijd om lekkere muffins te maken, muffin bosbes is het dit keer geworden. Met weinig ingrediënten en in een korte tijd, heb je deze heerlijke frisse muffin bosbes gemaakt. Muffin bosbes is lekker voor bij het ontbijt of voor als tussendoortje. Je kunt ongeveer 6 muffins maken met dit recept.

 

Porties Voedingswaarden
1 per stuk 120 kcal

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Prak de banaan fijn in een kom.
  3. Doe alle ingrediënten bij de geprakte banaan in de kom en meng het goed door elkaar.
  4. Vul de muffinvormpjes en zet de muffins in de oven voor ongeveer 25 minuten.

Benodigdheden:

ingredienten
1 1/2 theelepel bakpoeder
1 banaan
1 eetlepel honing
1 ei
100 gram havervlokken
120 gram Griekse yoghurt 0%
2 theelepels kaneel
70 gram bosbessen
benodigdheid
Mengkom
muffinvormpjes
Oven

Reacties

Geef een reactie